Усмивки за Варна от Оля

Здравейте слънчеви хора! 7 то национално младежко изложение,в град Варна, както и срещата предните два дена на тема "Младежка заетост", минаха много усмихнато, ползотворно и морско! Запознахме с с много други младежки организации и усмихнатите им
представители, които също като нас вярват и работят за света, който искат да направят по-добър и споделен за всички.
Нашето представяне, мина под формата на разходки със совалката из морската градина, представянето на фотоизложбата и разговори с другите младежки организации.
ЗА хората беше интересно да видят совалката, да разберта за нейното приложение и възможности.
Съдейки по факта, че спечелихме първо място за най-интересно представяне мисля, че се представихме чудесно!
Лично кмета на град Варна прояви интерес към совалката и има желание да я ползват и в тяхната община:):):)
Всички хора от общината много ни седействаха за всичко и, бяха много открити и много ни се радваха.За успешната експедиция до Аладжа манастир ни помогнаха и нашите приятели скаутите начело с Динко -Гинко.

Мисля, че успяхме да споделим много щастие усмивки и хубави емоции за пореден път заедно!
Хората от общината, МИКЦ и НПО във Варна са страхотни и работят страхотно заедно! Радвам се че се запознахме и ще можем за в бъдеще да си партнираме, помагаме и обменяме опит, както за развитието на солидарният туризъм, така и за всичко останало!

Благодаря на всички, че бяхме ЗАЕДНО, за цялата група това беше първото изложение, на което участваме и беше предизвикателсво, изпълнено с много усмивки и положителни емоции! Мисля, че всеки научи много нови и полезни неща!
усмивки:Оля
 

User login

Проект на Фондация ЗАЕДНО