Позитивни хора и споделено щастие във Варна - Светльо

Изложението на младежките организции във Варна беше страхотно. Много позитивни млади хора на едно място, всеки от които иска да направи нещо добро за себе си и за околните. В този ред на мисли ми се стори доста странно присъствието на младежките формации на политически партии. Не казвам, че те не искат да направят добро, но статута им е
малко по-различен. Изключително приятно съм изненадан от вниманието, което обръща община Варна на младите хора. Организаторите на изложението не бяха "отбили номера", а се бяха постарали, за което много им благодаря. Много ми хареса и фактът, че средата във Варна е една идея по-достъпна и за един ден видях 4 човека с инвалидни колички.

Нашата групата - както винаги - беше на ниво. За щастие не бяхме най-готините, а бяхме точно толкова готини, колкото и другите усмихнати младежи. И с всяко приключение чувствам групата по-близки.

Много ме изненада, че немалка част от хората бяха гледали материал за нашия проект по телевизията. Интереса от страна на другите участници, община Варна, посетители на изложението и случайни минувачи значи, че солидарното общуване има бъдеще. И накрая - от нас завси!

User login

Проект на Фондация ЗАЕДНО